ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ GHP SERVICE

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ GHP SERVICE

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ SARS-CoV-2  ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ, ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΗΨΗ ΚΑΘΕ ΜΕΤΡΟΥ ΠΟΥ ΑΠΑΤΕΙΤΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΠΕΛΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΜΑΣ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ:

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.

 

  • ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ Ή ΑΛΛΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ. ΓΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ 210-9637000.
  • ΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.
  • ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ. ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 15-20/03/2020 ΑΦΟΥ ΑΠΟΣΤΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ O ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΤΟ EMAIL info@ghpservice.com. ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟ 210-9637000 ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ 1.

 

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ.

 

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Η Δ/ΝΣΗ

GHP service

About The Author