Διανομή Πετρελαίου

Η GHPService, μεταπωλητής των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΩΝ, σας προμηθεύει με πετρέλαιο στις καλύτερες και πιο ανταγωνιστικές τιμές. Με τα ιδιόκτητα βυτιοφόρα και με το άριστα ειδικευμένο προσωπικό, μπορεί να πραγματοποιηθεί η παράδοση του πετρελαίου εντός 24ώρου και με ραντεβού 2 ωρών.
Αναλαμβάνουμε την παράδοση πετρελαίου θέρμανσης στο χώρο σας υπεύθυνα, αξιόπιστα & στις καλύτερες τιμές της αγοράς, καθώς και κάθε εργασία συντήρησης του καυστήρα και των δεξαμενών πετρελαίου.
Χάρη στη συνεργασία μας με τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ και το έμπειρο προσωπικό μας εξασφαλίζουμε για τους πελάτες μας:

  • Ακριβείς ποσότητες και ελεγμένη ποιότητα πετρελαίου
  • Εξασφαλισμένα αποθέματα
  • Σύγχρονα όργανα μέτρησης
  • Ευέλικτα βυτιοφόρα
  • Tις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς

Στόχος μας οι ποσότητες που αναγράφονται στους μετρητές των βυτιοφόρων μας να ανταποκρίνονται μέχρι λίτρου στο πετρέλαιο που παραλαμβάνετε & να είμαστε συνεπείς στις παραδόσεις . Για τον λόγο αυτό η μέτρηση του πετρελαίου γίνεται πάντοτε πριν και μετά από την παράδοση προκειμένου η ποσότητα του πετρελαίου που αναγράφεται στην απόδειξη ν’ αντιστοιχεί πάντοτε με την ποσότητα που παραλαμβάνεται.
Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας όλο το 24ωρο σας δίνουμε τη δυνατότητα για online παραγγελία πετρελαίου με επιπλέον εκπτώσεις και προσφορές, ενώ για οποιαδήποτε πληροφορία και για να σας ενημερώσουμε για τις τρέχουσες προσφορές μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά μαζί μας στο τηλεφωνικό μας κέντρο 801 11 20 300 με αστική χρέωση για όλη την Ελλάδα.