Απολύμανση COVID-19- Μικροβιοκτονία

Η απολύμανση αφορά την καταστροφή των παθογόνων μικροοργανισμών, ιοί , μύκητες, βακτήρια, κοριοί. Οι επεμβάσεις μικροβιοκτονίας- απολύμανσης είναι ενδεδειγμένες και για την αντιμετώπιση και πρόληψη της εξάπλωσης του ΚΟΡΟΝΟΙΟY SARSCOV-2.

Σκοπός της απολύμανσης- μικροβιοκτονίας είναι η μείωση σε αποδεκτά επίπεδα του μικροβιακού φορτίου ενός χώρου για την διατήρηση ενός υψηλού επιπέδου υγιεινής για την αποφυγή μολύνσεων και κρουσμάτων λοιμώξεων των ατόμων που χρησιμοποιούν τους χώρους αυτούς.

Πραγματοποιείται σε όλους τους χώρους του κτιρίου και τα αντικείμενα αυτών, που έχουν άμεση επαφή με το κοινό, σε γραφεία, καρέκλες, σε βοηθητικούς χώρους ( αποθήκες , ερμάρια κλπ), σε κοινόχρηστους χώρους αν υπάρχουν ( κλιμακοστάσιο, ασανσέρ) και στο χώρου των WC.

Η εφαρμογή γίνεται με την μέθοδο του νεφελοψεκασμού για την διαβροχή των επιφανειών ( είδη υγιεινής, δάπεδο, πλακάκια), εφόσον όλες οι επιφάνειες είναι καθαρές και έχει γίνει απομάκρυνση ανθρώπων και ζώων από τους χώρους. Μετά την εφαρμογή δεν θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν για περίπου 7 ώρες

Όλα τα απολυμαντικά που θα χρησιμοποιηθούν είναι εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, για οποιαδήποτε πληροφορία καθώς και για να ενημερωθείτε για τις τρέχουσες προσφορές μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά μαζί μας στο τηλεφωνικό μας κέντρο 20 11 20 300 με αστική χρέωση για όλη την Ελλάδα

 

 

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ GHP SERVICE

Ζητήστε Προσφορά